Telefon Hemen Ara
Demo Talep Et Demo Talep Et

Verimliliği Arttırmanın Pratik Yolları

Verimliliği Arttırmanın Pratik Yolları

T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemleri

Yayımlama Tarihi: 2019-06-24
Güncelleme Tarihi: 2021-01-23

Bir yönetici olarak gününüzden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, birkaç engeli aşmaya hazır olmanız gerekir.  İster günün beşinci kahvesini için, eğer motivasyonunuzun olmadığını hissediyorsanız işinizi erteleme yollarını bulmak zor olmayacaktır. Size daha üretken olmanızı sağlayan yolları gösteren birkaç ipucu derledik.

Evden Çıkmadan Önce

Daha önce uyanın. Uyandıktan sonra biraz egzersiz ve zengin bir kahvaltı motivasyonunuzu büyük oranda arttıracaktır. Kendinize düzgün bir şekilde hazırlanmak için yeterli zaman ayırmanız, stresli bir ortamda güne başlama olasılığınızın daha az olduğu anlamına gelir.

İşe Giderken

Otobüs ya da aracınıza binmeden önce yapacaklarınızı planlayın. Bir kitap okuyabilir veya projenizle alakalı ses kayıtlarını dinleyebilirsiniz. Bu sizi iş gününe hazırlayacak ve zihninizin açık ve boş olduğu bu zamanda yeni fikirler üretmenize yardımcı olacaktır. İş yerinize gelmeden biraz önce aracınızı park etmeniz veya toplu taşıma aracından birkaç durak önce inerek yürüyüş yapmanız güzel bir güne başlamak için gerekli enerjiyi toplamanıza yardımcı olacaktır.

Öğlen Molasından Önce

E-postalarınızı bir saat boyunca kontrol etmeyin. Her gün aynı saatte başlayın. Böyle bir rutinin içine girmeniz, masanızın etrafında geçen değerli dakikaları boşa harcamanızı önleyecektir. Her gün aynı saatlerde işlerinizi yapın ve bu konuda disiplinli olun. Ertelemek kimseye yardımcı olmaz. Tamamlamak için zor bir göreviniz var ise ilk önce onu yapmak ile işe başlayın.

Öğle Yemeğinden Sonra

Büyük porsiyon ve ağır öğle yemeklerinden kaçının. Öğleden sonra gezintiye çıkın. Temiz hava motivasyonunuzu arttırmak için bire birdir.

Gece Yatmadan Önce

Ağır, yağlı yemeklerden kaçının. Karma karışık bir mide ile uyumak hiç kimsenin iyiliğine değildir. Telefonunuzu ‘Rahatsız Etmeyin’ olarak ayarlayın. Rahat giysiler giyin ve odanızın ışıklarını rahatça uyuyabileceğiniz düzeyde ayarlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir